Over CM

CM: Het Hart van Mobiel is één mobiel platform voor messaging, betalingen. apps en voice, in het hart van het mobiele landschap.

CM is een wereldwijde, ervaren mobiel serviceprovider dat sinds 1999 platforminnovatie gebruikt dat de betrokkenheid tussen klanten en consumenten vergroot. We bieden messaging en betalingen voor een groot aantal bedrijfprocessen, zoals klantinteractie, marketingcampagnes en mobiele CRM. Mobiel is de meest effectieve manier om betrokkenheid met je klanten te vergroten. We garanderen dat je je publiek bereikt, ongeacht het kanaal.

We bieden mobiele applicaties, eenvoudig te gebruiken via webbrowsers en mobiele applicaties die klanten gebruiken voor meer consumentbetrokkenheid.

Historie/Waar komen we vandaan

CM begon met innovaties in de telecommarkt in 1999 toen Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers ClubMessage oprichtten. CM is sindsdien winstgevend, gebruikt eigen kapitaal en is actief in overnames om een verbeterde klantenservice te bieden.

Een mobiel platform

Het platform voor sms, voice, apps en betalingen is sinds 1999 altijd verder ontwikkeld en uitgebreid. Superstabiel, 100% betrouwbaar en de beste oplossing voor je mobiele applicaties.

24/7 ondersteuning, 365 dagen per jaar

CM heeft wereldwijd klanten. Daarom is er een team 24 uur per dag aanwezig, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij monitoren ons netwerk en alle diensten waarvan onze klanten gebruik van maken vanuit het hoofdkantoor in Breda.

Transparantie

Ons mobiele platform is direct aangesloten op 65 wereldwijde netwerken en operatoren. We werken met louter bewezen betrouwbare partners om aflevering te garanderen.

Realtime statistieken

Alle gebruikers krijgen toegang tot realtime statistiek van hun mobiele transacties die door het platform gaan. In deze realtime-portal worden alle statussen weergegeven.

100% betrouwbaar

Betrouwbaarheid zit in ons DNA. Met klanten uit de financiële sector, overheden en Tv-stationsis er geen plaats voor compromissen. Ons Premium SMS-systeem kent 0% downtime en is in de markt ongeëvenaard.

Contact