Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van en over CM

Wereldkaart internationale vlaggen

Internationaal SMS berichten versturen: landspecifieke regels, wetgeving en gewoontes

SMS is een eenvoudige en effectieve manier om mensen over de hele wereld te bereiken. Maar bij dit groot bereik komen ook grote verschillen in nationale gewoontes, beperkingen en regels kijken. Gelukkig heeft CM Telecom internationale kantoren over de hele wereld met collega's die je precies kunnen vertellen wat te doen en wat niet te doen als je consumenten in hun land wilt bereiken. Lees hier hun advies.

CM authenticator visual

Hoe kan ik online bedreigingen beperken?

Keer op keer verschijnen krantenkoppen over de kwetsbaarheid van overheden en bedrijven voor cyberaanvallen in België. Verouderde maatregelen tegen cybercriminaliteit maken bedrijven kwetsbaar voor deze aanvallen. De schade als gevolg van dit soort aanvallen is vaak niet te overzien. Wat kun je nu doen om je te wapenen tegen online bedreigingen en zo je data veilig te stellen? CM presenteert een nieuwe manier van Twee-factor Authenticatie.

Studie

Onderzoekssamenvatting: de rol van mobiel in het succes van retail

Smartphones spelen een rol in 67% van de online aankopen [1]. Hoewel de aankoop uiteindelijk vaak via een andere weg wordt gedaan, is mobiel dus wel van onmiskenbaar belang voor het succes van retailers. Het is dan ook niet voor niets dat er veel onderzoek gedaan wordt naar het gebruik van de mobiele telefoon door consumenten. Graag geven wij je een korte samenvatting van de belangrijkste resultaten en inzichten uit recente wetenschappelijke studies van gerenommeerde onderzoekers.


Perscontact

Op zoek naar meer persinformatie? Neem contact op met:

Erik Eggens
PR Coördinator

Telefoon: +31 (0) 6 113 18 563
E-mail: erik.eggens@cmtelecom.com


Bronnen

Ons logo

PNG formaat
PDF formaat
EPS formaat